Toont alle 10 resultaten

 • Sanas Gaba 60caps

  19.86

  Stress? GABA is een natuurlijk kalmerende stof in de hersenen die gemaakt wordt uit het aminozuur glutamine en glucose. GABA zorgt ook dat de nachtrust beter verloopt. Versterkt de pezen en gewrichtsbanden.

 • SynaVit

  21.80

  Sporters hebben een verhoogde behoefte aan micronutriënten zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten die van essentieel belang zijn bij alle fysiologische processen in het lichaam. Om het lichaam weerbaarder te maken bij fysieke stress en om de immuniteit te ondersteunen, ontwikkelde SynTech een nieuw product: SynaVit.

 • SynFlex Syntech

  26.78

  SynTech ontwikkelde een nieuwe gesofisticeerde formule voor de gewrichten en bindweefsel. De sleutelingrediënten per dagelijkse serving 1500mg Glucosamine 500mg Chondroïtine  500mg MSM (Methyl Sulfonyl Methaan) 300mg Kurkuma 40mg Collageen Gebruiksaanwijzing Neem ’s morgens 3 capsules bij het ontbijt.

 • Syntech BCAA & Glutamine

  Syntech BCAA & Glutamine

  29.76

  BCAA & Glutamine  is een “intra workout drink“ die onmiddellijk vóór, gedurende of onmiddellijk ná de training kan gedronken worden.  Het voorziet het lichaam van de nodige aminozuren Leucine, Iso-leucine, Valine en Glutamine. BCAA & Glutamine  is een lekkere en gemakkelijk te verteren drank, speciaal ontworpen voor sporters die wel aminozuren in hun drank willen, maar geen…

 • Syntech BCAA 300caps

  46.68

  Deze 3 essentiële aminozuren zijn van doorslaggevend belang voor spieropbouw en spierherstel na training.
  Verpakking: 300 capsules

 • SynTech L-Glutamine

  22.79

  Glutamine heeft een anti-katabole werking en zorgt voor een sneller herstel van de spieren na het sporten.
  Pot: 300g = 60 servings

 • SynTech Omega 3 180caps

  19.80

  Omega 3 vetzuren dragen bij tot een goede gezondheid, ze bevorderen de sportprestaties en zijn een efficiënt wapen tijdens diëten.
  Verpakking: 180 capsules

 • SynTech ProXtend Tropical

  43.70

   ProXtend,de ideale prestatiedrank voor duursporters en dé “Intra-Workout Drink” tijdens de krachttraining
  Verpakking: Pot 1260 gram

 • SynTech SynTsize Recovery

  58.63

  SynTech SynTsize Recovery de perfecte partner om uw spieren te herstellen.

 • Syntech Vitamin D3 | 270 tabs

  12.84

  Vitamine D wordt vaak de “zon vitamine” genoemd, omdat het lichaam zelf Vitamine D aanmaakt wanneer de huid direct is blootgesteld aan zonlicht. De ultraviolette B-stralen van de zon worden geabsorbeerd door de cholesterol in de huid, en snel omgezet in Vitamine D3 (cholecalciferol). Vitamine D3 wordt vervolgens naar de lever getransporteerd en omgezet in calcifediol (25 (OH) D). Om de vitamine D-status van een persoon te bepalen, worden deze 25 (OH) D-serumwaarden in het bloed gemeten.

  Ongeveer 50% van de bevolking wereldwijd heeft te maken met ontoereikende Vitamine D niveaus, en het komt voor bij alle etnische groepen en bij alle leeftijden. Er zijn verschillende factoren die bepalen of iemand een Vitamine D tekort heeft. Voorbeelden die van invloed zijn: het seizoen van het jaar, levensstijl (binnen- of buitenactiviteiten), breedtegraad en/of locatie waar iemand leeft, huidskleur, leeftijd, gebruik van zonnebrandmiddelen etc.

  Vitamine D vind je maar weinig terug in gewone voeding en daarom kan suppletie helpen.

   

End of content

End of content